Портал за вратите

Разберете повече за вратите, като разгледате нашия сайт.

Заместител на интериорни врати

Може би ще са малко онези от вас, които ще се съгласят, че съвременната и модерна интериорна врата може да бъде заместена и това е наистина вярно. Въпреки това сме подготвили няколко алтернативни решения за заместител на старата интериорна врата, които се надяваме да са от полза за всеки дом.

За да бъде вашият дом съгласуван, синхронизиран и изборът на врати да се превърне в приятна емоция и забавление ще предложим няколко варианта, в които няма да има интериорни врати.

Завеси – ако искате да разделите две помещения едно от друго, по начин, който да не позволява да закупите интериорни врати, има и по-евтина и поносима цена за вас. В случаи, че се спрете на вариант завеси, то интериорната врата е излишна. В този случаи, ще са ви необходими само корниз, завеса и кукички и интериорната врата от по-евтин стил е готова. Няма да се налага да инсталирате монтаж и демонтаж на врати, да хабите много време и средства. Тук дори не се налага неприкосновеността на личния живот и може да се ползва като преграда на кухня и трапезария.

Пердета – са сходни на завесите, но може да се каже, че са малко по-скучни. Те могат да са изработени от плат, който идеално да се съчетава с останалия интериор в стаите. Може да не е обвързан и ангажиращ с останалата атмосфера и да не изисква оформяне на лично пространство. Пердетата могат да служат за декоративни елементи, може и лесно да се заменят, в случаи, че дизайна им или цвета омръзнат. За поддръжка и почистване има и други лесни начини. Достатъчно е само пердето да бъде свалено и пуснато в пералнята. За разлика от интериорната врата дървени или пластмасови врати, пердетата и завеси са по-достъпни и дават повече опции.

По отношение на кухни с дървени врати, интериорните врати не изискват здравина. Има разумни решения за всяко помещение в дома с евтини интериорни врати, които нямат големи претенции и не струват скъпо. Дървени интериорни врати позволяват лекота в боядисване с лак или боя и са добра алтернатива за всеки дом.

Пластмасови врати, често са сред най-предпочитаните. Имат дълъг живот, но не могат да гарантират неприкосновеност на личния живот, те не са нито шумоизолиращи, нито влагоустойчиви. Материали пластмаса е гъвкав продукт и интериорни пластмасови врати се предлагат в широка гама, различни цветове, модели и дизайни.

Винаги има разумни решения за дома, на по-ниски цени. Стига сами да успеете да пренаредите приоритетите си, всичко може да е идеално в дома ви.

Още в тази категория: « Нестандартни модели врати