Портал за вратите

Разберете повече за вратите, като разгледате нашия сайт.

Нестандартни модели врати

Кои врати са смятани за нестандартни и има ли всъщност такива. Това са част от въпросите, които всеки си задава изправен пред дилемата с какви интериорни врати да обзаведе дома.

Нестандартни модели врати съществуват и те се крият в индивидуалните проекти. Такива са врати изработени по поръчка и специални заявки. Те могат да са плод на лични идеи, предпочитания, размери, цветове, орнаменти и т.н.

Нестандартните вътрешни врати са с далеч по-различни характеристики на височина, ширина, дебелина на врата и каса и т.н.

Към нестандартни модели интериорни врати се отнасят и тези, които имат нетипични орнаменти като стъкла, огледала и други материали, разположени под различни форми.

Нестандартни врати са плод и се изработват най-често по поръчка на клиент, а същността им е свързана с далеч по-нестандартни и различни елементи.

За нестандартни врати се смятат всички, които се разполагат в помещения и места в дома, които дори не са предвиждани за врати, а това позволява доста креативност и импровизация. Тези места могат да бъдат приведени в класически размери и форми, но могат да запазят вида си. В случаи на второто се прави поръчка за нестандартна врата и в отворите биват монтирани споменатите врати.

Разнообразието на нестандартни модели врати може да е два, че и повече пъти по-голямо от това на обичайните видове и всичко в подбра им зависи само от желанията на клиента.

В случаи, че и вие мечтаете за дом с нетипично обзавеждане и разчупени стилове, то нестандартни модели на врати са още една част от това, което може да предложи днес пазара. И както някой е казал някога: „няма невъзможни неща“, а стига да поискаме различна входна или интериорна врата може да имаме поръчвайки индивидуална такава.